Opis forum
Co myślicie o tym podaniu?
próg pkt: tak
próg wiekowy: nie (-3lata)
1. Ilość pkt: 28.848
2. Wiek w realu: 13
3. Poprzedni sojusz (opcjonalnie: powód opuszczenia go): Brak
4. Co wniesiesz do sojuszu: Pomoc na takim poziomie , jak to tylko będzie możliwe
5. Czy grasz na innych uni? Nie
6. Czego oczekujesz od sojuszu? Pomoc wrazie ataku [ na matkę ] , oraz miłej atmosfery
Opinie tak lub nie i dlaczego, do 12h
wyrażę swoje zdanie choć niektórym sie to nie spodoba ale cóż pkty są okej jak najbardziej ale uważam ze przydały by sie osoby troszkę starsze niż 13 lat jest ustalony próg wiekowy wiec sie go trzymajmy
w końcu jakieś zasady trzeba przestrzegać
A w końcu mamy zostać imperatorami na ty unii

no właśnie nie bedziemy sie trzymac zasad i bedziemy przyjmowac przedszkolaki a potem bedzie podobna sutuacja jak w sGALAXY duzo osob i tylko 10 aktywnych wiec sa zasady to sie ich trzymajmy
Kolezanki i koledzy co to za ranga na ogame SIERZANT hmmm takowa posiadam i nie wiem dlaczego fakt jestem na urlopie ale.... to wstawcie urlop z mozliwoscia pisania do sojuszu a nie jakis sierzant o ktorej nic nie wiadomo nawet w regulaminie jej nie widzialem hmm
sabati chciała nowe rangi to pozmieniała, myslem ze do regulaminu dopisze, niestety nie dopisala, nie wiem sory panowie ale ostnio strasznie zajety jestem teraz powinienem byc przez następne 2 tyg bardziej wolny, mimo ze do roboty będę chodził ;-)